top of page

Inzicht in je ledenadminsitratie met labels

Een ledenadminstratie bevat veel gegevens waaruit potentieel ook potentieel veel informatie uit gehaald kan worden. Door de leden in te delen in groepen kan je deze informatie bruikbaar maken. Deze groepen maak je op basis van gemeenschappelijke kenmerken, behoeften of voorkeuren. Hiermee kun je je leden beter bedienen en meer informatie uit je ledenadministratie halen.


Nadat je leden met labels ingedeeld zijn in groepen kun je makkelijker overzichtelijk krijgen welke leden voor de organisatie interessant zijn.

Door labels te gebruiken kun je, je leden voorzien van op maat gemaakte mailingen en aanbiedingen Deze acties kunnen de loyaliteit en tevredenheid verhogen en daarbij ook weer de mond-op-mond reclame stimuleren.

Leden kun je indelen op bijvoorbeeld, adres, abonnement, soorten diensten en soort lid. Probeer labels te maken met de informatie die al beschikbaar is. Op die manier is de informatie het meest betrouwbaar. Op het moment dat er extra informatie aangeleverd moet worden, wordt de informatie minder betrouwbaar door dat er informatie ontbreekt of onzorgvuldig is ingevuld.


Binnen Korenter kun je ook labels aanmaken. Deze kun je zelf aanmaken en zijn daarna te gebruiken bij het zoeken naar relaties, het maken van rapportages en het versturen van mailingen.
Comentarios


bottom of page